Tuinkantoor kopen

Een eigen tuinkantoor kopen

Wil je een tuinkantoor kopen? Doe hier snel je aanvraag en ontvang een vrijblijvende prijsofferte van één of meerdere lokale bedrijven die gespecialiseerd zijn in tuinkantoren.

Tuinkantoor kopen | Prijzen & Info:

Stap 1 van 2 - Tuinkantoor

Tuinkantoor kopen

Tuinkantoor kopen

Waarom een tuinkantoor kopen?

Voor de meeste mensen is het meest vermoeiende deel van hun kantoorroutine de afstand die ze dagelijks afleggen en het verkeer dat ze tegenkomen om hun kantoor en vervolgens hun huis te bereiken.

Er zijn duizenden mensen die uren onderweg zijn alleen maar om hun kantoor te bereiken.

Tegenwoordig zijn echter steeds meer mensen begonnen met thuiswerken.

Een groot aantal bedrijven geeft hun werknemers tegenwoordig de flexibiliteit om thuis te werken.

En thuiswerken is beslist gemakkelijker, probleemlozer en doeltreffender wanneer u over een eigen kantoorruimte beschikt.

Of u nu een bedrijf aan huis heeft of uw kantoor vanuit huis wilt runnen, u heeft een persoonlijke, gezellige ruimte nodig waar u al uw tijd aan uw werk kunt besteden zonder gestoord te worden door stofzuigers of medebewoners.

Het creëren van de juiste sfeer en omgeving om te werken is belangrijk – een echt effectieve en gemakkelijke manier om de juiste sfeer en omgeving om te werken te bereiken is het bouwen van een kantoor in uw tuin.

Een tuinkantoor kopen geeft dus veel voordelen.

U creëert meer waarde aan uw huis door een tuinkantoor te kopen

Meer ruimte creëren op een efficiënte wijze

Woninguitbreidingen zijn enorme projecten die storend kunnen zijn, overweldigend en een fortuin kosten.

Met een tuinkantoor kunt u op een snelle en probleemloze manier een extra werkruimte aan uw huis toevoegen.

Als u op zoek bent naar een tuinkantoor, een fitnessruimte of een studio, dan is het verwijderen van een slaapkamer of een andere kamer in het huis niet de meest aantrekkelijke manier om dit te doen.

Een tuinkantoor kopen betekent een volledig aparte en nieuwe ruimte die privacy biedt en volledig flexibel kan worden omgetoverd tot wat dan ook.

Hoewel een tuinkantoor misschien niet zo veel waarde aan uw huis toevoegt als een traditionele aanbouw of zolderverbouwing, is de prijs-kwaliteitverhouding tegenover de toegenomen waarde vaak veel beter dan traditionele aanbouwalternatieven.

Creëer een wow-factor aan uw tuinkantoor

Tuinkantoren zijn unieke ruimtes die een moderne en mooie toevoeging zijn aan uw huis en tuin.

Een tuinkantoor kopen genereert meer interesse indien u het huis later nog wilt verkopen.

Het hogere aantal bezichtigingen betekent meestal een snellere verkoop, en als gevolg daarvan wordt de vraagprijs meestal gehaald omdat potentiële kopers het niet willen missen.

Ondernemers en werknemers die thuis werken

Het hebben van een eigen kantoorruimte is hard op weg een essentieel kenmerk te worden voor potentiële kopers.

Het hebben van een kantoor aan huis in de tuin, weg van het huis, kan nu een onroerend goed deal maken of breken.

Mensen pendelen misschien niet meer elke dag naar kantoor, maar ze houden nog steeds van de structuur om het huis te verlaten om naar het werk te gaan.

Een tuinkantoor kopen zorgt voor die fysieke en mentale afstand tussen thuisleven en werkleven.

Fitnessfans of hobbyisten

Indien u een tuinkantoor gaat kopen, kan dit ook een andere functie vervullen. Denk bijvoorbeeld aan een extra fitnessruimte of ontspanningsruimte.

Een fitnessruimte in de tuin is een investering in uw huis en gezondheid.

Fitness-bewuste kopers zullen het voordeel inzien van een speciale ruimte om zich te concentreren op hun fitnessdoelen, zonder onderbreking (of onderbroken te worden door) andere leden van hun huishouden.

Voor hobbyisten maakt het hebben van een rustige ruimte weg van het huis om hun ambacht uit te oefenen en hun apparatuur op te slaan in de unit vaak tot hun favoriete kamer in het huis.

Een tuinkantoor kopen, betekent dus niet de je er ook daadwerkelijk moet in werken.

U kunt deze ruimte ook perfect gebruiken als ontspanningsruimte.


Tuinkantoor kopen

Een tuinkantoor kopen en gebruiken als ontspanningsruimte


Waarde toevoegen

Tuinkantoren kunnen 1,5x hun waarde toevoegen aan een huis, afhankelijk van de kwaliteit van de constructie, die de kosten van de installatie dekt.

Niet alleen trekt een tuinkamer meer kopers naar uw huis, maar een hoge kwaliteit tuinkamer kan ook de waarde van uw huis te stimuleren met 5% tot 15%.

Reken ongeveer dat de toegevoegde waarde ongeveer 1,5x de kosten van de bouwinstallatie is.

Ontdek hier wat een tuinkantoor precies is.

Een mobiel tuinkantoor kopen

Wanneer u een tuinkantoor koopt om uw bedrijf te runnen, is het de moeite waard erover na te denken of u het ooit zult willen verplaatsen of doorverkopen.

Hoewel alle tuinkantoren modulair zijn, zijn ze zeker niet allemaal verplaatsbaar.

Leveranciers van tuinkantoren die een verplaatsbaar kantoorgebouw hebben ontworpen, vermelden dit meestal op hun website.

Een andere belangrijke manier om te bepalen of het om een mobiel tuinkantoor gaat, is te zien of het interieur bepleisterd is.

Een tuinkantoor met een gepleisterd interieur wordt normaal gesproken niet als verplaatsbaar beschouwd, omdat het veel tijd zou kosten om het te demonteren en veel schade zou veroorzaken die gerepareerd zou moeten worden.

Tuinkantoor kopen met sanitaire voorzieningen

Een tuinkantoor kopen kan meer zijn dan enkel een ruimte om in te werken. Wanneer u een tuinkantoor gaat kopen

Tuinkantoren worden gebouwd voor een enorm aantal redenen, variërend van een tuinkantoor, home gym, muziek studio, work-out kamer, biljartkamer of een café in uw tuin, om er maar een paar te noemen.

Als de behoeften van mensen evolueren en veranderen, zo ook hun eisen voor wat een tuinkantoor moet omvatten.

Een populaire keuze is om een tuinkantoor te laten bouwen met een toilet en doucheruimte, waardoor de functionaliteit van uw gebouw vertienvoudigd kan worden en het klaar is voor de toekomst voor een aantal verschillende toepassingen.

Veel mensen kiezen ervoor om een toilet aan hun tuinkantoor toe te voegen om de bruikbaarheid ervan te vergroten.

Als u een tuinkantoor koopt met sanitaire voorzieningen, opent het ook de mogelijkheid om uw tuinkantoor te gebruiken als een tijdelijke logeerkamer.

Wat zijn de praktische vereisten voor de installatie van een toilet en douche?

De installatie van een toilet en een doucheruimte brengt extra kosten met zich mee vanwege de extra werkzaamheden die nodig zijn.

Gewoonlijk worden de leidingen voor een toilet en een douche aangesloten op de nutsvoorzieningen van het hoofdgebouw.

Waar mogelijk – worden de afvoeren aangesloten op uw hoofd-afvoersysteem, hiervoor kan ook een pomp nodig zijn, afhankelijk van de afstanden.

Water wordt ook aangesloten op dat van uw hoofdgebouw.

Doucheruimtes en toiletten zijn niet de enige upgrades die kunnen worden voorzien voor de tuinkantoren.

Het is ook mogelijk om een aantal extra elementen toe te voegen aan de buitenkant van het gebouw, zoals buitenverlichting, leuningen of opritten voor gemakkelijke toegang.

Binnen in uw tuinkantoor is het ook mogelijk om een aantal op maat gemaakte extra’s toe te voegen, zoals airconditioning, verwarming, internetverbinding, extra daklichten en opslagruimte.

Een tuinkantoor kopen betekent dus veel meer dan enkel een werkruimte voorzien.